Saarioinen Oy

Maksakastike

  • L
  • G

Annoslaskuri

Annosmäärä (hlö)
Annoskoko (g)
Reseptin saanto (kg)

Ainekset

Valmistusohje

  1. Suikaloi pekoni ja paista suikaleet kippikattilan pohjalla omassa rasvassaan. Poista ylimääräinen rasva.
  2. Lisää sipulit ja freesaa niitä hetki. Lisää mausteet, sinappi, omenatäyte ja tumma kastike. Keitä 5 min ja lisää kerma. Keitä vielä 15 min. Poista kokonaiset yrtin oksat (mikäli käytät).
  3. Lisää joukkoon esikuumennetut maksakuutiot ja hauduta hetki kannen alla. Osan pekonista voit paistaa erikseen ja ripotella valmiin annoksen päälle.
  4. Tarjoa puolukkahillon ja hyvän perunamuusin kanssa.

Reseptin tuotteet

Muut reseptivinkit