Mango-moccahyytelökakku

Annoslaskuri

Annosmäärä (hlö)
Annoskoko (g)
Reseptin saanto (kg)

Raaka-aineet

500 g Kahvi, parisienne
10 g Kaakaojauhe
60 g Sokeri, hieno
20 g Liivatelehti (1kpl=n.3g)
250 g Maitorahka
28 rkl Kerma kuohu
500 g Mangosose 3 x 3,1 kg
80 g Sokeri, hieno
20 g Liivatelehti (1kpl=n.3g)
250 g Keksi, diggestive
100 g Voi, normaalisuolainen
50 g Sokeri, fariini

Valmistusohje

  1. Kahvihyytelö: Voitele 1/2 65 mm GN-vuoka öljyllä (yksi vuoka/20 annosta) ja sokeroi tomusokerilla. Valmista kahvi: (suhteessa) 50 g Parisien kahvijauhetta/5 dl vettä. Lisää sokeri, kaakaojauhe ja vedessä pehmenneet liivatteet. Kumoa voideltuun vuokaan ja jätä kylmiöön hyytymään.
  2. Mangorahka: Vaahdota kerma ja lisää täytteen muut aineet kermavaahtoon, viimeisenä mehutilkkaan sulatetut liivatelehdet. Kumoa mangoseos hyytyneen kahvihyytelön päälle.
  3. Pohja: Sulata voi ja hienonna keksit. Sekoita pohjan aineet ja levitä mangorahkan päälle tasaiseksi kerrokseksi. Peitä vuoka ja hyydytä. Kumoa kakku tarjoiluvadille ja koristele suklaa-kahvipavuilla.
Reseptin tuotteet

Muut reseptivinkit

Jaa sivun sisältö: