Saarioinen Oy

Mausteinen broileri-linssikeitto

  • G
  • KM
  • L
  • M

Annoslaskuri

Annosmäärä (hlö)
Annoskoko (g)
Reseptin saanto (kg)

Ainekset

  • 7 rkl rypsiöljy
  • 500 g sipulikuutio, pakaste
  • 45 g valkosipulimurska
  • 2500 g Kultamuru 500 g
  • 35 g kurkuma
  • 25 g savupaprikajauhe
  • 5 g cayennepippuri
  • 45 g suola
  • 5000 g tomaattimurska
  • 525 rkl vähäsuolainen kanaliemi
  • 1600 g punainen linssi
  • 87,5 rkl kookosmaito
  • 20 g lehtipersilja tai korianteri hienonnettuna

Valmistusohje

Huuhtele linssit huolellisesti ja jätä siivilään valumaan.

Kuullota sipulia, valkosipulia, Kultamurua ja mausteita kevyesti miedolla lämmöllä, mutta älä päästä raaka-aineita ruskistumaan.

Lisää joukkoon liemi sekä tomaattimurska. Keitä muutama minuutti.

Lisää joukkoon huuhdotut linssit. Kuumenna ja anna keiton kiehua 30 minuuttia.

Lisää vielä kookosmaito joukkoon. Anna hautua 5-10 minuuttia kannen alla ennen tarjoilua.

Viimeistele tuoreella persiljalla tai korianterilla.

Reseptin tuotteet

Muut reseptivinkit