Saarioinen Oy

Maustelohi

  • G
  • L

Annoslaskuri

Annosmäärä (hlö)
Annoskoko (g)
Reseptin saanto (kg)

Ainekset

  • 500 g Lohi
  • 20 g Suola
  • 200 g Viinietikka, hunaja-omena
  • 400 g Sokeri, hieno
  • 42 rkl Vesi
  • 2 g Laakerinlehti
  • 2 g Pippuri, mauste kokonainen
  • 300 g Sipuli, salotti
  • 500 g Fenkoli tuore
  • 6 g Fenkoli, siemen
  • 2 g Tähtianis
  • 10 g Suola
  • 1 g Pippuri, musta, rouhittu

Valmistusohje

  1. Mausta nypitty lohifilee suolalla ja mustapippurilla. Anna maustua kylmiössä peitettynä 3-4 h. Leikkaa valmiiksi annospaloiksi.
  2. Suikaloi sipuli ja fenkoli. Kiehauta liemi, mausteet ja kasvikset. Kaada kuuma liemi kalojen päälle. Anna jäähtyä liemessä. Kelmuta astia ja varastoi kylmiössä. Valmista tarjottavaksi seuraavana päivänä.

Muut reseptivinkit