Saarioinen Oy

Merimiespihvi kypsästä perunasta

  • G
  • L

Annoslaskuri

Annosmäärä (hlö)
Annoskoko (g)
Reseptin saanto (kg)

Ainekset

Valmistusohje

  1. Lado voideltuihin 1/1 65 mm GN-vuokiin kerroksittain: pohjalle kypsiä perunaviipaleita n.1,5 kg/vka, päälle sipulirenkaita n.0,5 kg/vka. Maustepippureita n.8kpl/vka, laakerinlehtiä n.2kpl/vka. Ripottele väliin myös suolaa n.4g/vka ja jauhettua valkopippuria n.0,4g/vka. Levitä vuokaan seuraavaksi Kypsät nautalastut 1,6 kg/vka ja päällimmäiseksi perunaviipale 1,5 kg/vka.
  2. Valmista liemi sekoittamalla vesi, kotikalja ja liemivalmiste hyvin keskenään. Lisää liemi 1,6 kg/vka. Paista uunissa n.25 min kunnes tuotteen sisälämpötila saavuttaa 75 astetta ja pinta saa hieman väriä.

Reseptin tuotteet

Muut reseptivinkit