Saarioinen Oy

Munakaskääryle

Annoslaskuri

Annosmäärä (hlö)
Annoskoko (g)
Reseptin saanto (kg)

Ainekset

  • 105 rkl Maito kevyt
  • 160 g Jauho, vehnä
  • 10 g Suola
  • 750 g Kananmuna
  • 300 g Savulapakuutio 10 x 10 mm 1,5 kg
  • 100 g Purjosipuli
  • 300 g Peruna, annosperuna, kypsä
  • Öljy, rypsi
  • Yrttimauste

Valmistusohje

  1. Pohja: Vatkaa munien rakenne rikki, lisää muut pohjan aineet. Kaada seos leivinpaperilla vuorattuun uunivuokaan. Kypsennä uunissa 200°C n. 15 - 25 min.
  2. Täyte: Valmista munakkaan kypsyessä täyte. Kuullota kaikki aineet kattilassa, tilkassa öljyä. Mausta yrttimausteella.
  3. Lisää täyte munakaslevylle ja kääri rullalle.

Reseptin tuotteet

Muut reseptivinkit