Saarioinen Oy

Mustaherukka-pannacotta

Pienet annoskokoiset jälkiruuat juhlapöydän kruununa lisäävät näyttävyyttä.

  • G
  • KM
  • L

Annoslaskuri

Annosmäärä (hlö)
Annoskoko (g)
Reseptin saanto (kg)

Ainekset

  • 300 g Mustaherukkahyytelö 2 x 1,4 kg
  • 35 rkl laktoositon kuohukerma
  • 200 g laktoositon maustamaton jogurtti
  • 40 g sokeri
  • 12 g liivatelehti
  • mustaherukoita
  • syötäviä kukkia

Valmistusohje

Laita liivatelehdet kylmään veteen likoamaan. Kiehauta mustaherukkahyytelö, kerma sekä sokeri ja sekoita, kunnes hyytelö on tasaisesti liuennut. Lisää liivatelehdet ja jogurtti. Siivilöi massa ja annostele pieniin annosmaljoihin tai laseihin. Laita kylmään hyytymään vuorokaudeksi. Koristele annokset ennen tarjoilua tuoreilla tai pakastetuilla mustaherukoilla sekä syötävillä kukilla. 

Reseptin tuotteet

Muut reseptivinkit