Mustaherukkasorbetti

Annoslaskuri

Annosmäärä (hlö)
Annoskoko (g)
Reseptin saanto (kg)

Raaka-aineet

12 g Liivatejauhe
300 g Sokeri, hieno
42 rkl Vesi
680 g Mustaherukkatäysmehu 12 x 1 L
50 g Sokeri, tomu
90 g Kananmunan valkuainen
Mustaherukka, pakaste

Valmistusohje

  1. Kiehauta vesi ja sokeri. Lisää liivatejauhe ja sekoita hyvin. Lisää mustaherukkamehu. Jäähdytä huoneenlämmössä. Jäähdytä seos pakastimessa kohmeiseksi.
  2. Valkuaisvaahto: Vatkaa valkuaiset tomusokerin kanssa vaahdoksi. Lisää valkuaisvaahto lähes jäähtyneen mehuseoksen joukkoon. Anna jäähtyä. Annostele tarjoilumaljoihin.
  3. Koristelu: Koristele mustaherukoilla.
Reseptin tuotteet

Muut reseptivinkit

Jaa sivun sisältö: