Saarioinen Oy

Naudanlihawokki

  • G
  • L

Annoslaskuri

Annosmäärä (hlö)
Annoskoko (g)
Reseptin saanto (kg)

Ainekset

  • 3000 g Sipuli
  • 3500 g Porkkana kuorittu
  • 300 g Valkosipulimurska
  • 1500 g Fenkoli tuore
  • 31,5 rkl Öljy, oliivi
  • 600 g Jalapeno, viipale
  • 6000 g Naudan suikaloitu E-lajitelma 10 x 10 x 58 mm, kypsä 2 kg
  • 1500 g Paprikasekoitus, tuore
  • 1500 g Maustekurkku
  • 1500 g Vesikastanja
  • 1500 g Purjosipuli
  • 300 g Tumma lihafondi 2 L
  • 84 rkl Vesi
  • 5 g Pippuri, musta, rouhittu
  • 30 g Suola
  • 3 g Timjami, tuore
  • 3 g Pippuri, valko jauhettu

Valmistusohje

  1. Freesaa kasvikset oliiviöljyssä.
  2. Lisää jalapeno- ja Kypsät NE-suikaleet.
  3. Suikaloi kurkut ja lisää ne ja paprikasuikaleet sekä vesikastanjat.
  4. Sekoita Fondi veteen ja lisää wokkiin purjosuikaleiden kanssa.
  5. Lisää mausteet ja tarkista maku.

Reseptin tuotteet

Muut reseptivinkit