Omena-mustikkakukko (K05)

Annoslaskuri

Annosmäärä (hlö)
Annoskoko (g)
Reseptin saanto (kg)

Raaka-aineet

500 g Voi, normaalisuolainen
200 g Sokeri, hieno
200 g Jauho, vehnä
200 g Jauho, ruis
400 g Hiutale, kaura
Voi, normaalisuolainen
2000 g Omenatäyte, paistonkestävä 6 kg
600 g Lakka, tuore

Valmistusohje

  1. Kuoritaikina Valmista taikina sekoittamalla sulatettu voi, sokeri, jauhot ja hiutaleet yhteen.
  2. Täyte Kaada Omenatäyte 1/1 GN vuokaan ja levitä tasaiseksi. Levitä mustikat pinnalle. Murenna kuori tasaisesti koko paistoksen pinnalle ja paista kiertoilmauunissa 180 asteessa noin 20 minuuttia.
  3. Tarjoile kukko lämpimänä vaniljakastikkeen, kermavaahdon tai jäätelön kanssa.
Reseptin tuotteet

Muut reseptivinkit

Jaa sivun sisältö: