Saarioinen Oy

Omenainen kalkkuna-kvinoavuoka

  • KM
  • L
  • M

Annoslaskuri

Annosmäärä (hlö)
Annoskoko (g)
Reseptin saanto (kg)

Ainekset

  • 4250 g kvinoa
  • 25 g kuivattu rosmariini
  • 45 g suola
  • 15 g mustapippurirouhe
  • 525 rkl vähäsuolainen kanaliemi
  • 157,5 rkl omenamehu
  • 17,5 rkl soijakastike
  • 10000 g Uunipaahdettu kalkkunalastu kypsä pakaste 4 kg
  • 2500 g omenakuutio, pakaste
  • 1500 g palsternakkasuikale, pakaste
  • 1000 g tomaattikuutio, pakaste
  • 50 g tuore rosmariini

Valmistusohje

Sekoita keskenään mausteet sekä kanaliemi, omenamehu ja soijakastike.

Mittaa 1/1-65 gn-vuokaan kvinoa ja liemi. Kypsennä 140°C höyrypaistolla noin 25 minuuttia kunnes kvinoa on lähes kypsää.

Ota vuoka uunista ja sekoita joukkoon omenakuutiot, palsternakkasuikaleet ja tomaattikuutiot. Lisää myös kalkkunalastut ja sekoita kevyesti joukkoon. Jatka paistamista vielä noin 20 minuuttia.

Viimeistele vuoka tuoreella rosmariinilla ennen tarjoilua. 

 

Raaka-aineita /  gn-vuoka

0,850 kg           kvinoa

2,000 l              liemi

2,000 kg           Uunipaahdettu kalkkunalastu

0,500 kg           omenakuutio

0,300 kg           palsternakkasuikale

0,200 kg           tomaattikuutio

Reseptin tuotteet

Muut reseptivinkit