Paahdettuja munakoisopyöryköitä, halloumia ja matbuhaa
Aidon matbuhan valmistaminen ottaa oman aikansa. Tämä versio valmistuu nopeammin, mutta maistuu silti herkulliselta lounaslautasella munakoisopyöryköiden ja halloumin kanssa.
- G
- L
Gluteeniton , Laktoositon ,
Annoslaskuri
Ainekset
Valmistusohje
Kuullota valkosipulia reilussa oliiviöljyssä. Lisää tomaattimurska ja sokeri. Anna kiehua hiljalleen, jotta ylimääräinen neste haihtuu. Leikkaa paprikat suikaleiksi. Lisää kastikkeen joukkoon paprikat ja chilitahna. Hauduta vielä hyvän aikaa, kunnes koostumus on sopivan sakea. Mausta paprikajauheella, valkopippurilla ja suolalla. Kastiketta voi halutessaan ajaa sauvasekoittimella tasaisemmaksi koostumukseltaan.
Paloittele halloumi ja paahda munakoisopyöryköiden kanssa 200 asteisessa uunissa. Tarjoile matbuhan ja couscousin kera. Viimeistele tuoreella mintulla.