Päärynähilloke

Annoslaskuri

Annosmäärä (hlö)
Annoskoko (g)
Reseptin saanto (kg)

Raaka-aineet

500 g Päärynä
21 rkl Valkoviini, kuiva
14 rkl Vesi
120 g Sokeri, hieno
120 g Sokeri, fariini
8 g Vaniljatanko (1kpl=n4g)
10 g Neilikka jauhettu
1 g Kardemumma
20 g Glukoosi
Sahrami

Valmistusohje

  1. Päärynät Kuori ja paloittele päärynät 3 cm kuutioiksi.
  2. Liemi Mittaa kaikki aineet kattilaan ja keitä n. 10 min kunnes päärynäkuutiot ovat kypsiä. Nosta päärynäkuutiot pois liemestä ja keitä lientä kokoon 1/3 osaan. Tarjoa hilloke hieman lämpimänä esim. vaniljaisen mascarponemoussen tai vaniljajäätelön lisäkkeenä.

Muut reseptivinkit

Jaa sivun sisältö: