Paprikakastike

Annoslaskuri

Annosmäärä (hlö)
Annoskoko (g)
Reseptin saanto (kg)

Raaka-aineet

2000 g Velouté 2 kg
2000 g Paprika, punainen
1000 g Sipulikuutio, pakaste
100 g Sitruunamehu 5 L
100 g Kanafondi 2 L
35 rkl Vesi
10 g Suola
2,8 rkl Öljy, rypsi

Valmistusohje

  1. {\rtf1\ansi\ansicpg1252\deff0\deflang1035{\fonttbl{\f0\fnil\fcharset0 MS Sans Serif;}{\f1\fnil MS Sans Serif;}} \viewkind4\uc1\pard\f0\fs16 Freesaa\f1 \f0\'f6ljyss\'e4 lohkottu punainen paprika ja sipulikuutiot n.15 min. Lis\'e4\'e4 loput raaka-aineet ja mausteet. Keit\'e4 hauduttaen n.30 min. Soseuta tehosekoittimessa t\'e4ysin sile\'e4ksi. Tarkista maku ja tarjoa.\f1\par }
Reseptin tuotteet

Muut reseptivinkit

Jaa sivun sisältö: