Saarioinen Oy

Parmigiana di Melanzane pepperonilla

Legendaarinen munakoisoista, juustosta ja tomaattikastikkeesta kerroksittain valmistettu lohturuoka saa uuden ulottuvuuden pepperonilla maustettuna.

  • G
  • KM
  • L

Annoslaskuri

Annosmäärä (hlö)
Annoskoko (g)
Reseptin saanto (kg)

Ainekset

  • 700 g munakoiso
  • suola
  • oliiviöljy
  • 130 g Pepperoni, viipale n. 1,5 g 500 g
  • 375 g tuoremozzarella
  • 120 g parmesaanijuusto raastettuna
  • 30 g tuore basilika
  • 700 g tomaattikastike

Valmistusohje

Leikkaa munakoisot ohuiksi noin puolen sentin viipaleiksi. Levittele viipaleet leikkuulaudalle ja ripottele päälle suolaa. Itketä munakoisoja jonkin aikaa. Leikkaa sillä välin mozzarella viipaleiksi. Kuivaa munakoisot ja paista niihin pannulla öljyssä hiukan väriä.

Lado uunivuoan pohjalle munakoisoviipaleita ja levitä niiden päälle tomaattikastiketta. Asettele kastikkeen päälle chorizoviipaleita, basilikanlehtiä, mozzarellaviipaleita ja parmesaaniraastetta. Jatka näin tehden yhteensä kolme kerrosta niin, että päällimmäiseksi tulee mozzarellaviipaleita ja loput parmesaaniraasteesta.

Paista 180 asteisessa uunissa 45 minuuttia. Anna vetäytyä hetki ennen tarjoilua ja viimeistele vielä tuoreilla basilikanlehdillä ja raastetulla parmesaanilla. 

Reseptin tuotteet

Muut reseptivinkit