Pikkujoulun alkupalavalikoima

Annoslaskuri

Annosmäärä (hlö)
Annoskoko (g)
Reseptin saanto (kg)

Raaka-aineet

300 g Rosolli 3 kg
7 rkl Kerma, ranskankerma (Creme Fraiche)
1 g Pippuri, musta, rouhittu
10 g Sitruunamehu 5 L
500 g Naudan paahtopaisti, kypsä, viipaloitu 10-25 g n. 1,7 kg
500 g Rasvaton palvi, viipale n. 28 g 1,5 kg
300 g Puutarhurin salaatti 2 kg

Ruokavalio

Gluteeniton

Valmistusohje

  1. Pikkujouluissa voit tarjota rosollin ranskankermalla sidottuna esimerkiksi alkupalan osana.
  2. Alkupalavalikoiman kokoat kätevästi Saarioisten valmiista salaateista ja valmiiksi viipaloiduista kypsistä lihoista ja lihavalmisteista.
Reseptin tuotteet

Muut reseptivinkit

Jaa sivun sisältö: