Saarioinen Oy

Pitakebab broilerin koipireidestä

  • L

Annoslaskuri

Annosmäärä (hlö)
Annoskoko (g)
Reseptin saanto (kg)

Ainekset

  • 30 g Valkosipulin kynttä, hienonnettu
  • 40 g Tuoretta punaista chiliä (ilman siemeniä), hienonnettu
  • 70 g Tuoretta inkivääriä, hienonnettu
  • 350 g Sipulia, kuutioitu
  • 5 g Suolaa
  • Mustapippuria myllystä
  • 30 g Sokeria
  • 50 g Rypsiöljyä
  • 3 kpl Kanelitankoa
  • 15 kpl Kokonaista kardemummaa
  • 15 g Curryjauhetta
  • 20 g Jeeraa, paahdettu ja murskattu
  • 20 g Korianterinsiemeniä, paahdettu ja murskattu
  • 800 g Tomaattikeitto kypsä pakaste 2 x 3 kg
  • 1000 g Broilerin paistipala kypsä (Suomi) 2 kg
  • Reisipalan liemi
  • 300 g Laktoositonta jogurttia

Tarjoiluun:

Valmistusohje

  1. Kuullota sipuleita, chiliä ja inkivääriä rypsiöljyssä. Mausta suolalla ja pippurilla, sekä sokerilla. Lisää loput mausteet ja sekoita hyvin. Paista vielä hetki, ja lisää tomaattikeitto sekä paistipalan liemi. Keitä 15 min.
  2. Lisää reisipalat ja anna hautua 10 min. Lisää puolet jogurtista ja kiehauta. Tarkista maku ja lisää tarvittaessa makuja.
  3. Lämmitä pita- leivät ja täytä salaatilla, kaalisalaatilla, majoneesilla ja paistetulla sipulilla. Lisää kuuma paistipalamuhennos ja viimeistele jogurtilla ja hienonnetulla chilillä.

Reseptin tuotteet

Muut reseptivinkit