Pizza Rustico
Saarioisten herkullinen, yön yli levänneestä taikinasta valmistettu pizzapohja on erinomainen vaihtoehto kiireisiin keittiöihin. Esikypsennetyn pohjan ansiosta erilliselle pizzauunille ei ole tarvetta ja kastikekin on levitetty valmiiksi.
Annoslaskuri
Annosmäärä (hlö) | |
Annoskoko (g) | |
Reseptin saanto (kg) |
Ainekset
Chicken BBQ
- Uunipaahdettu broilerin paistikuutio kypsä pakaste (Suomi) 4 kg
- marinoitu punasipuli
- tuore herkkusieni
- parmesanraaste
- Memphis Smoky BBQ maustekastike 3 L
Ham & Bluecheese
- Palvisuikale 1,5 kg
- oliivi
- aurinkokuivattu tomaatti
- sinihomejuusto
- tuore oregano
Kebab & Spinach
- Kebablastu 30 x 90 mm 1,5 kg
- fetajuusto
- kirsikkatomaatti
- oliivi
- tuore pinaatti
- Valkosipulisalaattikastike 1 L
Valmistusohje
Täytä jäinen tai sulatettu pohja haluamillasi täytteillä ja paista noin 6 minuuttia 230 °C kiertoilmauunissa. Paistoaika ja -lämpötila riippuvat täytteistä ja ovat uunikohtaisia.