Porsaanlihaa paprika-smetanakastikkeessa

Annoslaskuri

Annosmäärä (hlö)
Annoskoko (g)
Reseptin saanto (kg)

Raaka-aineet

2000 g Sian kuutioitu E-lajitelma 16 x 16 mm, kypsä 2 kg
1000 g Velouté 2 kg
70 rkl Smetana
500 g Paprikasekoitus, tuore
500 g Sipuli
500 g Maustekurkku
Öljy, rypsi
Vaalea lihafondi 2 L

Valmistusohje

  1. Freesaa paprika, sipuli ja suikaloitu kurkku tilkassa öljyä. Lisää hienonnettu valkosipuli ja esilämmitetty Veloutée-kastike. Kuumenna ja lisää smetana.
  2. Keitä kastiketta n. 20 min ja lisää esilämmitetyt lihat nesteineen kastikkeeseen. Tarkista maku ja lisää tarvittaessa tilkka Vaaleaa lihafondia.
Reseptin tuotteet

Muut reseptivinkit

Jaa sivun sisältö: