Porsasta Mexicano-kastikkeessa

Annoslaskuri

Annosmäärä (hlö)
Annoskoko (g)
Reseptin saanto (kg)

Raaka-aineet

2000 g Sian suikaloitu E-lajitelma 10 x 10 x 58 mm, kypsä 2 kg
14 rkl Öljy, rypsi
100 g Paprika, punainen, säilyke
1000 g Sipuli
500 g Tomaattipyree
2000 g Tomaattimurska
80 g Tumma lihafondi 2 L
2 g Chili, kuivattu, jauhettu
10 g Valkosipuli
1000 g Maissi, pakaste

Ruokavalio

Gluteeniton, Laktoositon

Valmistusohje

  1. Freesaa kattilassa paprika ja kuutioitu sipuli. Lisää tomaattipyree ja freesaa.
  2. Lisää tomaattimurska ja hauduta kasvikset kypsäksi.
  3. Mausta kastike voimakkaan makuiseksi chilijauheella ja valkosipulilla.
  4. Lisää lopuksi esilämmitetyt lihat nesteineen ja pakastemaissinjyvät kastikkeeseen, kuumenna ja tarkista maku. Lisää tarvittaessa tilkka Tummaa lihafondia.
Reseptin tuotteet

Muut reseptivinkit

Jaa sivun sisältö: