Possu-chorizokiusaus
- G
- KM
- L
Gluteeniton , Kananmunaton , Laktoositon ,
Annoslaskuri
Annosmäärä (hlö) | |
Annoskoko (g) | |
Reseptin saanto (kg) |
Ainekset
- 4000 g Possulastu 0-lajitelma 24 x 24 x 5 mm, kypsä (Suomi) 2 kg
- 1125 g chorizomakkara, viipale
- 15000 g perunasuikale, kypsä
- 350 rkl kasvirasvavalmiste tai laktoositon kerma
- 750 g purjosipulirengas
- 1250 g paprikasuikale
- 500 g laktoositon juustoraaste
- 150 g hienonnettu persilja
- 120 g suola
- 25 g rouhittu mustapippuri
Valmistusohje
Suikaloi chorizomakkara ja kuullota 1/1 65 gn-vuoassa 180 asteessa noin 10 minuuttia.
Lisää Possulastut ja sekoita. Lisää myös purjosipuli, paprika, persilja ja kypsät perunasuikaleet ja sekoita.
Sekoita suola ja mustapippuri kerman joukkoon ja lisää tasaisesti gn-vuokaan. Ripottele juustoraaste pinnalle.
Kypsennä yhdistelmäpaistolla 145°C / kosteus 30 % noin 45 minuuttia. Anna vetäytyä lämpökaapissa hetken aikaa ennen tarjoilua.
Raaka-aineita / gn-vuoka
0,800 kg Possulastu
0,225 kg chorizo
3,000 kg perunasuikale
1,000 l kasvirasvavalmiste / kerma
0,150 kg purjo
0,250 kg paprikasuikale
0,030 kg persilja
0,100 kg juustoraaste