Saarioinen Oy

Possu-chorizokiusaus

  • G
  • KM
  • L

Annoslaskuri

Annosmäärä (hlö)
Annoskoko (g)
Reseptin saanto (kg)

Ainekset

  • 4000 g Possulastu 0-lajitelma 24 x 24 x 5 mm, kypsä (Suomi) 2 kg
  • 1125 g chorizomakkara, viipale
  • 15000 g perunasuikale, kypsä
  • 350 rkl kasvirasvavalmiste tai laktoositon kerma
  • 750 g purjosipulirengas
  • 1250 g paprikasuikale
  • 500 g laktoositon juustoraaste
  • 150 g hienonnettu persilja
  • 120 g suola
  • 25 g rouhittu mustapippuri

Valmistusohje

Suikaloi chorizomakkara ja kuullota 1/1 65 gn-vuoassa 180 asteessa noin 10 minuuttia.

Lisää Possulastut ja sekoita. Lisää myös purjosipuli, paprika, persilja ja kypsät perunasuikaleet ja sekoita.

Sekoita suola ja mustapippuri kerman joukkoon ja lisää tasaisesti gn-vuokaan. Ripottele juustoraaste pinnalle.

Kypsennä yhdistelmäpaistolla 145°C / kosteus 30 % noin 45 minuuttia. Anna vetäytyä lämpökaapissa hetken aikaa ennen tarjoilua.  

 

Raaka-aineita /  gn-vuoka

0,800 kg           Possulastu

0,225 kg           chorizo

3,000 kg           perunasuikale

1,000 l              kasvirasvavalmiste / kerma

0,150 kg           purjo

0,250 kg           paprikasuikale

0,030 kg           persilja

0,100 kg           juustoraaste

Reseptin tuotteet

Muut reseptivinkit