Saarioinen Oy

Possu-chorizokiusaus

  • G
  • KM
  • L

Annoslaskuri

Annosmäärä (hlö)
Annoskoko (g)
Reseptin saanto (kg)

Ainekset

Valmistusohje

Kuullota Chorizokuutioita 1/1 65 gn-vuoassa 180 asteessa noin 10 minuuttia.

Lisää Possulastut ja sekoita. Lisää myös purjosipuli, paprika, persilja ja kypsät perunasuikaleet ja sekoita.

Sekoita suola ja mustapippuri kerman joukkoon ja lisää tasaisesti gn-vuokaan. Ripottele juustoraaste pinnalle.

Kypsennä yhdistelmäpaistolla 145°C / kosteus 30 % noin 45 minuuttia. Anna vetäytyä lämpökaapissa hetken aikaa ennen tarjoilua.  

 

Raaka-aineita /  gn-vuoka

0,650 kg           Possulastu

0,375 kg           Chorizokuutio

3,000 kg           perunasuikale

1,000 l              kasvirasvavalmiste / kerma

0,150 kg           purjo

0,250 kg           paprikasuikale

0,030 kg           persilja

0,100 kg           juustoraaste

Reseptin tuotteet

Muut reseptivinkit