Possu-kaalivuoka

Annoslaskuri

Annosmäärä (hlö)
Annoskoko (g)
Reseptin saanto (kg)

Raaka-aineet

16000 g Kaali, valko
5000 g Porkkana kuorittu
2500 g Purjosipuli
150 g Pellavansiemen
8000 g Sian suikaloitu 0-lajitelma 10 x 10 x 58 mm, kypsä 2 kg
56 rkl Vesi
400 g Siirappi, vaalea
300 g Vaalea lihafondi 2 L
5 g Pippuri, musta, rouhittu
10 g Suola
2000 g Barbecuekastike 3,2 kg

Valmistusohje

  1. Raasta kaali ja porkkana. Suikaloi purjo. Freesaa kaali ja porkkana padassa tilkassa öljyä.
  2. Sekoita purjo, pellavansiemenet ja esikuumennetut kypsät lihasuikaleet seokseen, sekoita ja jaa GN-vuokiin.
  3. Kaada vuokiin vedestä, Barbecuekastikkeesta, Vaaleasta lihafondista ja vaaleasta siirapista valmistettu pippurilla ja suolalla maustettu liemi ja kaada vuokiin.
  4. Paista kiertoilmalla 180 astetta n. 30- 40 minuuttia. Anna vetäytyä hetki ennen tarjoilua.
Reseptin tuotteet

Muut reseptivinkit

Jaa sivun sisältö: