Possu-nuudeliwokki

Annoslaskuri

Annosmäärä (hlö)
Annoskoko (g)
Reseptin saanto (kg)

Raaka-aineet

850 g Sian suikaloitu E-lajitelma 10 x 10 x 58 mm, kypsä 2 kg
3,5 rkl Öljy, rypsi
250 g Sipuli
1000 g Paprika, punainen
300 g Purjosipuli
150 g Mangosose 3 x 3,1 kg
100 g Omenasose 3 x 2,8 kg
15 g Suola
3 g Timjami, tuore
30 g Curry
250 g Juusto, tuore maustamaton
600 g Nuudeli, vehnä

Valmistusohje

  1. Ruskista liha uunissa, 10 min 200 astetta kiertoilma. (Saanto 88 %)
  2. Freesaa sipuli-, porkkana- ja paprikasuikaleet uunissa 180 astetta yhdistelmäpaisto 5 min.
  3. Lisää vihannesten joukkoon soseet ja mausteet. Kuumenna ja anna hautua n. 10 min.
  4. Sulata joukkoon tuorejuusto. Sekoita joukkoon myös kypsennetyt lihat ja kypsät nuudelit. Sekoita ja kuumenna.
  5. Lisää joukkoon purjosuikaleet. Kuumenna ja tarkista maku.
Reseptin tuotteet

Muut reseptivinkit

Jaa sivun sisältö: