Possu-perunavuoka

Annoslaskuri

Annosmäärä (hlö)
Annoskoko (g)
Reseptin saanto (kg)

Raaka-aineet

4000 g Sian suikaloitu 0-lajitelma 10 x 10 x 58 mm, kypsä 2 kg
12000 g Perunaviipale, kypsä
1000 g Sipuli
6000 g Kasvirasvasekoite 20%
1500 g Barbecuekastike 3,2 kg

Valmistusohje

  1. Lado GN-vuokiin kerroksittain perunaviipaleita, hienonnettua sipulia ja kypsiä Lihasuikaleita. Jätä perunakerros päällimmäiseksi.
  2. Liemi Sekoita liemi ja kaada vuokien päälle. Kypsennä uunissa 160 astetta n.50 minuuttia. Tarkista maku ja tarjoa.
Reseptin tuotteet

Muut reseptivinkit

Jaa sivun sisältö: