Possukastike

Annoslaskuri

Annosmäärä (hlö)
Annoskoko (g)
Reseptin saanto (kg)

Raaka-aineet

500 g Laktoositon voi
500 g Vehnäjauho
420 rkl Vesi
1000 g Porkkanakuutio
500 g Sipulikuutio
8 kpl Maustepippuri (kok)
3 kpl Laakerinlehti
250 g Sinappi
8000 g Possulastu 0-lajitelma 24 x 24 x 5 mm, kypsä 2 kg
100 g Vaalea lihafondi 1 L
40 g Suola

Ruokavalio

Laktoositon

Valmistusohje

  1. Ruskista voi ja jauhot kattilassa. Vähennä lämpöä ja lisää sipuli ja porkkana, sekoita hyvin. Anna kypsyä muutama minuutti sekoittaen. (Jos käytät pakastejuureksia, lisää ne valmiiseen kastikkeeseen.)
  2. Lisää vesi ja sekoita hyvin. Lisää mausteet ja keitä miedolla lämmöllä 15 min välillä sekoittaen. Mausta sinapilla ja fondilla.
  3. Lisää kastikkeeseen possunliha ja suola, ja hauduta noin 5 minuuttia.
  4. Tarkista maku. Halutessasi voit maustaa kastikkeen esim soijalla tai hienonnetulla anjoviksellä. Tarkista tällöin suolan määrä.
Reseptin tuotteet

Muut reseptivinkit

Jaa sivun sisältö: