Saarioinen Oy

Possukastike

  • L

Annoslaskuri

Annosmäärä (hlö)
Annoskoko (g)
Reseptin saanto (kg)

Ainekset

Valmistusohje

  1. Ruskista voi ja jauhot kattilassa. Vähennä lämpöä ja lisää sipuli ja porkkana, sekoita hyvin. Anna kypsyä muutama minuutti sekoittaen. (Jos käytät pakastejuureksia, lisää ne valmiiseen kastikkeeseen.)
  2. Lisää vesi ja sekoita hyvin. Lisää mausteet ja keitä miedolla lämmöllä 15 min välillä sekoittaen. Mausta sinapilla ja fondilla.
  3. Lisää kastikkeeseen possunliha ja suola, ja hauduta noin 5 minuuttia.
  4. Tarkista maku. Halutessasi voit maustaa kastikkeen esim soijalla tai hienonnetulla anjoviksellä. Tarkista tällöin suolan määrä.

Reseptin tuotteet

Muut reseptivinkit