Saarioinen Oy

Potato Skins

Ylijääneistä uuniperunoista saa pienellä vaivalla valmistettua monenlaisia herkkullisia täytettyjä pikkusuolaisia. Halkaise jäähtyneet perunat pitkittäin ja koverra sisusta lusikalla. Hienonna koverrettu sisusta haarukalla ja käytä täytteisiin.

  • G
  • KM
  • L

Annoslaskuri

Annosmäärä (hlö)
Annoskoko (g)
Reseptin saanto (kg)

Ainekset

Broilertäyte

  • 25 g Kultamuru 500 g
  • 20 g ranskankerma, laktoositon
  • 15 g kevätsipuliviipale
  • 80 g uuniperunan koverrettu sisusta
  • suola
  • mustapippuri
  • 10 g parmesaanijuustoraaste

Pepperonitäyte

  • 25 g Pepperoni, viipale n. 1,5 g 500 g (suikaloituna)
  • 30 g aurinkokuivatulla tomaatilla maustettu tuorejuusto, laktoositon
  • 15 g punasipulikuutio
  • 80 g uuniperunan koverrettu sisusta
  • suola
  • savupaprikajauhe
  • 10 g cheddarjuustoraaste, laktoositon

Salami-pekonitäyte

  • 25 g Salami-pekonimuru 500 g (rapeaksi pannulla paahdettuna)
  • 35 g tomaattikuutio
  • 15 g dijonsinappi
  • 80 g uuniperunan koverrettu sisusta
  • suolaa
  • mustapippuria
  • hienonnettua timjamia
  • 10 g goudajuustoraaste, laktoositon

Valmistusohje

Sekoita täytteiden ainekset juustoa lukuun ottamatta keskenään. Täytä perunankuoret ja ripottele päälle juustoraaste. Gratinoi grillivastusten alla tai uunissa, kunnes juusto pinnalla on ruskistunut. Viimeistele perunat esimerkiksi tuoreilla yrteillä, versoilla ja kevätsipulirenkailla. 

Reseptin tuotteet

Muut reseptivinkit