Punainen juures-broiler

Annoslaskuri

Annosmäärä (hlö)
Annoskoko (g)
Reseptin saanto (kg)

Raaka-aineet

200 g Sipuli
300 g Palsternakka
1000 g Punajuuri
70 rkl Vesi
40 g Vaalea lihafondi 2 L
100 g Juusto, sulate viherpippuri
7 rkl Kerma, ranskankerma (Creme Fraiche)
2000 g Jyväbroilerin rintaleike n. 225 g n. 3,6 kg
Suola
Pippuri, musta, rouhittu

Valmistusohje

  1. Freesaa lohkotut kasvikset.
  2. Lisää vesi ja Lihafondi.
  3. Kiehauta, lisää sulatejuusto ja KeittiöCrème.
  4. Ruskista pippurilla ja suolalla maustetut broilerin rintaleikkeet pannulla tai yhdistelmäuunissa. Kaada puolet kasvisseoksesta vuokaan, lado ruskistetut broilerin rintaleikkeet seoksen päälle. Levitä loppu seos vuokaan ja paista 180°C noin 30 minuuttia.
Reseptin tuotteet

Muut reseptivinkit

Jaa sivun sisältö: