Punajuuri-härkäpapupapaistikkaat
Monikäyttöistä ja ravinteikasta Kasvis-härkäpapumurekemassaa voi varioida ja maustaa useilla eri tavoilla.
- G
- L
- LO
Gluteeniton , Laktoositon , Kasvis (lakto-ovo) ,
Annoslaskuri
Annosmäärä (hlö) | |
Annoskoko (g) | |
Reseptin saanto (kg) |
Ainekset
- 1000 g Kasvis-härkäpapumurekemassa kypsentämätön pakaste 4 kg
- 200 g hieno punajuuriraaste
- 8 g rosmariini
- 60 g kananmuna
- 90 g kikhernejauho
- 50 g laktoositon juustoraaste
- 3 g suola
Valmistusohje
Sulata kasvis-härkäpapumurekemassa. Ryöppää punajuuriraaste nopeasti, valuta ja jäähdytä. Sekoita kaikki ainekset huolellisesti keskenään. Jaa massa noin 70 grammaa painaviksi paloiksi. Muotoile pihveiksi ja paista rypsiöljyssä kuumalla pannulla.
Massan voi myös jakaa uunipelleille, litistää hiukan ja kypsentää paistikkaat uunissa 180 asteessa noin 15 minuuttia.