Punajuuri-porsaspata

Annoslaskuri

Annosmäärä (hlö)
Annoskoko (g)
Reseptin saanto (kg)

Raaka-aineet

7000 g Punajuurisäilyke, kuutio
1000 g Sipuli
8000 g Sian kuutioitu E-lajitelma 16 x 16 mm, kypsä 2 kg
28 rkl Öljy, rypsi
25 g Pippuri, sitruuna
140 rkl Kasvirasvasekoite vispi 25% vähälaktoosinen
Persilja

Ruokavalio

Vähälaktoosinen

Valmistusohje

  1. Freesaa hienonnettu sipuli, punajuuret ja sitruunapippuri öljyssä.
  2. Esikuumenna Lihat pakkauksen ohjeen mukaan. Lisää pataan.
  3. Lisää KeittiöCrème ja anna kiehahtaa.
  4. Koristele hienonnetulla persiljalla.
Reseptin tuotteet

Muut reseptivinkit

Jaa sivun sisältö: