Punajuuri-vuohenjuustopihvejä ja pappardellepastaa

Annoslaskuri

Annosmäärä (hlö)
Annoskoko (g)
Reseptin saanto (kg)

Raaka-aineet

1300 g Punajuuripihvi 65 g kypsä pakaste 4 kg ohjeen mukaan kuumennettu
1500 g tuorepastaa (pappardelle tai tagliatelle)
150 g hyvää oliiviöljyä
suolaa, mustapippuria myllystä
lehtipersiljaa, hienonnettuna
120 g Parmesan- juustoa, raastettuna tai lastuna
400 g kirsikkatomaatteja, pannulla paistettuja

Ruokavalio

Laktoositon

Valmistusohje

  1. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Kuumenna samalla pihvit uunissa 200°C:ssa kunnes sisälämpö 78°C.
  2. Valuta pasta ja mausta oliiviöljyllä, suolalla, pippurilla ja parmesan-raasteella, sekä lehtipersiljalla.
  3. Paista kirsikkatomaatit nopeasti pannulla ja kokoa annos.
Reseptin tuotteet

Muut reseptivinkit

Jaa sivun sisältö: