Saarioinen Oy

Punajuuri-vuohenjuustopihvejä ja pappardellepastaa

  • L

Annoslaskuri

Annosmäärä (hlö)
Annoskoko (g)
Reseptin saanto (kg)

Ainekset

  • 1300 g Punajuuripihvi 65 g kypsä pakaste 4 kg ohjeen mukaan kuumennettu
  • 1500 g tuorepastaa (pappardelle tai tagliatelle)
  • 150 g hyvää oliiviöljyä
  • suolaa, mustapippuria myllystä
  • lehtipersiljaa, hienonnettuna
  • 120 g Parmesan- juustoa, raastettuna tai lastuna
  • 400 g kirsikkatomaatteja, pannulla paistettuja

Valmistusohje

  1. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Kuumenna samalla pihvit uunissa 200°C:ssa kunnes sisälämpö 78°C.
  2. Valuta pasta ja mausta oliiviöljyllä, suolalla, pippurilla ja parmesan-raasteella, sekä lehtipersiljalla.
  3. Paista kirsikkatomaatit nopeasti pannulla ja kokoa annos.

Reseptin tuotteet

Muut reseptivinkit