Punajuuripihvit ja gratinoitua vuohenjuustoa

Annoslaskuri

Annosmäärä (hlö)
Annoskoko (g)
Reseptin saanto (kg)

Raaka-aineet

120 g Punajuuripihvi 65 g kypsä pakaste 4 kg (2 kpl/ annos)
50 g vuohenjuusto (1 siivu)
20 g kurpitsansiemen
50 g siitakesieni, siivu
15 g rypsiöljy
suola, mustapippuri myllystä
15 g balsamiviinietikka
100 g tuoreita salaatteja ja versoja (mm. viinisuolaheinä, punamangoldi ja salanova)
30 g Tomaattisalsa, tuore 2 kg
15 g Balsamiviinietikkakastike 3 L
15 g oliiviöljy
hienonnetut yrtit

Valmistusohje

1. Laita vuohenjuustosiivu toisen punajuuripihvin päälle. Kuumenna pihvit uunissa 200°C:ssa kunnes pihvit ovat kuumentuneet (78°C) ja juusto saanut väriä.

2. Paahda kurpitsansiemenet pannulla. Paista siitakesieniä pannulla rypsiöljyssä rapeiksi. Mausta suolalla ja pippurilla, sekä tilkalla balsamiviinietikkaa. Revi salaatit sopivan kokoisiksi haarukkapaloiksi ja mausta suolalla, pippurilla ja oliiviöljyllä sekä balsamiviinietikalla.

3. Kokoa annos kuvan mukaan.

Reseptin tuotteet

Muut reseptivinkit

Jaa sivun sisältö: