Punajuuripihvit ja lämpimiä kasviksia

Annoslaskuri

Annosmäärä (hlö)
Annoskoko (g)
Reseptin saanto (kg)

Raaka-aineet

13000 g Punajuuripihvi 65 g kypsä pakaste 4 kg (2 kpl/ hlö)
15000 g keitettyjä perunoita
3000 g haudutettua pinaattia
2000 g paistettuja sieniä
1000 g paahdettuja kurpitsansiemeniä
oliiviöljyä
hienonnettua lehtipersiljaa
1500 g Fresh Garlic Valkosipulimajoneesi 270 ml

Ruokavalio

Laktoositon, Gluteeniton

Valmistusohje

  1. Keitä perunat, ryöppää pinaatti. Paista sienet tilkassa oliiviöljyä, yhdistä pinaatin kanssa ja mausta suolalla ja pippurilla.
  2. Kuumenna pihvit pakkauksen ohjeen mukaan ja kokoa annos.
Reseptin tuotteet

Muut reseptivinkit

Jaa sivun sisältö: