Puosun broilerpata
- G
- KM
- L
- M
Gluteeniton , Kananmunaton , Laktoositon , Maitoproteiiniton ,
Annoslaskuri
Annosmäärä (hlö) | |
Annoskoko (g) | |
Reseptin saanto (kg) |
Ainekset
- 5000 g Broilerin uunipaahdettu viipaloitu filee Tandoori kypsä pakaste (Suomi) 4 kg
- 2000 g sipuliviipale, pakaste
- 17,5 rkl rypsiöljy
- 35 g curry
- 15000 g kypsä perunaviipale
- 2500 g omenakuutio, pakaste
- 60 g suola
- 10 g mustapippurirouhe
- 105 rkl omenamehu
- 10,5 rkl omenaviinietikka
- 420 rkl vähäsuolainen kanaliemi
- 50 g persilja hienonnettuna
Valmistusohje
Mittaa sipuliviipaleet, curry ja rypsiöljy 1/1-65 gn-vuokaan. Paahda 180°C kiertoilmauunissa 4 minuuttia.
Sekoita muut mausteet, omenamehu, etikka ja kanaliemi keskenään.
Ota vuoka uunista ja lisää perunaviipaleet, broilerviipaleet, omenakuutiot sekä liemi. Sekoita ja laita vuoka takaisin uuniin. Kuumenna 170°C yhdistelmäpaistolla noin 45 minuuttia.
Viimeistele ennen tarjoilua hienonnetulla persiljalla.
Raaka-aineita / gn-vuoka
1,000 kg Uunipaahdettu broilerviipale Tandoori
0,400 kg sipuliviipale
0,050 l rypsiöljy
0,007 kg curry
3,000 kg perunaviipale
0,500 kg omenakuutio
1,500 l liemi