Saarioinen Oy

Puosun broilerpata

  • G
  • KM
  • L
  • M

Annoslaskuri

Annosmäärä (hlö)
Annoskoko (g)
Reseptin saanto (kg)

Ainekset

Valmistusohje

Mittaa sipuliviipaleet, curry ja rypsiöljy 1/1-65 gn-vuokaan. Paahda 180°C kiertoilmauunissa 4 minuuttia.

Sekoita muut mausteet, omenamehu, etikka ja kanaliemi keskenään.

Ota vuoka uunista ja lisää perunaviipaleet, broilerviipaleet, omenakuutiot sekä liemi. Sekoita ja laita vuoka takaisin uuniin. Kuumenna 170°C yhdistelmäpaistolla noin 45 minuuttia.

Viimeistele ennen tarjoilua hienonnetulla persiljalla.

 

Raaka-aineita /  gn-vuoka

1,000 kg           Uunipaahdettu broilerviipale Tandoori

0,400 kg           sipuliviipale

0,050 l              rypsiöljy

0,007 kg           curry

3,000 kg           perunaviipale

0,500 kg           omenakuutio

1,500 l              liemi

Reseptin tuotteet

Muut reseptivinkit