Saarioinen Oy

Pyttipannu chorizopullista ja kasviksista

  • L
  • G

Annoslaskuri

Annosmäärä (hlö)
Annoskoko (g)
Reseptin saanto (kg)

Ainekset

  • 1000 g Bataatti, kuorittu ja kuutioitu
  • 1000 g Kukkakaali, pilkottuna nupuiksi
  • 500 g Parsakaali, pilkottuna nupuiksi
  • 400 g Punasipuli, kuorittu ja suikaloitu
  • 200 g Punainen paprika, suikaloitu
  • 1000 g Chorizopyörykkä 6 g kypsä pakaste 4 kg
  • 100 g Pinaatti
  • 1 nippu Kevätsipulia
  • Basilikaa, lehtipersiljaa
  • 250 g Kirsikkatomaatteja halkaistuna
  • 3,5 rkl Hyvää oliiviöljyä

Tarjoiluun:

Valmistusohje

 

 

Reseptin tuotteet

Muut reseptivinkit