Pyttipannu chorizopullista ja kasviksista

Annoslaskuri

Annosmäärä (hlö)
Annoskoko (g)
Reseptin saanto (kg)

Raaka-aineet

1000 g Bataatti, kuorittu ja kuutioitu
1000 g Kukkakaali, pilkottuna nupuiksi
500 g Parsakaali, pilkottuna nupuiksi
400 g Punasipuli, kuorittu ja suikaloitu
200 g Punainen paprika, suikaloitu
1000 g Chorizopyörykkä 6 g kypsä pakaste 4 kg
100 g Pinaatti
1 nippu Kevätsipulia
Basilikaa, lehtipersiljaa
250 g Kirsikkatomaatteja halkaistuna
3,5 rkl Hyvää oliiviöljyä

Tarjoiluun:

600 g Kananmunaa paistettuna (10 kpl)
Fresh Garlic Valkosipulimajoneesi 270 ml

Ruokavalio

Laktoositon, Gluteeniton

Valmistusohje

 

 

Reseptin tuotteet

Muut reseptivinkit

Jaa sivun sisältö: