Raikas perunasalaatti (K04)

Annoslaskuri

Annosmäärä (hlö)
Annoskoko (g)
Reseptin saanto (kg)

Raaka-aineet

4000 g Kirkas perunasalaatti 2 kg
1000 g Salaatti, puna
1000 g Salaatti, frisee
1400 g Ruohosipuli, tuore
2000 g Tomaatti, kirsikkatomaatti, punainen
100 g Kapris
Persilja

Valmistusohje

  1. Revi salaatit ja sekoita Kirkkaan perunasalaatin joukkoon.
  2. Hienonna sipulinvarret tai ruohosipuli. Halkaise kirsikkatomaatit.
  3. Sekoita paloitellut ainekset salaattiin.
  4. Tarjoile kastikkeena Kevyttä ranskalaista tai Kevyttä Laivurin salaattikastiketta.
  5. VINKKI: jännittävän säväyksen salaatin makuun ja ulkonäköön saat lisäämällä 100 hengen reseptiin 1 tuoreen punaisen chilin hienonnettuna !
Reseptin tuotteet

Muut reseptivinkit

Jaa sivun sisältö: