Saarioinen Oy

Ruis-marjavispipuuro

Pienet annoskokoiset jälkiruuat juhlapöydän kruununa lisäävät näyttävyyttä.

  • KM
  • LO

Annoslaskuri

Annosmäärä (hlö)
Annoskoko (g)
Reseptin saanto (kg)

Ainekset

  • 400 g Ruismarjapuuro 400 g
  • 7 rkl vispikerma
  • 21 rkl puolukkamehu
  • 90 g granola
  • 70 g valkosuklaa
  • pelargonin kukkia

Valmistusohje

Paahda paloiteltua valkosuklaata pellillä silikonialustan päällä 170 asteessa noin viisi minuuttia, varo että suklaa ei pala. Jäähdytä ja pilko veitsellä tai kutterin pulssitoiminnolla karkeaksi rouheeksi.

Sekoita ruismarjapuuro, vispikerma ja puolukkamehu huolellisesti keskenään. Siivilöi massa ja laita kermasifoniin. Lataa sifoniin 1-2 patruunaa pullon koosta riippuen ja ravista voimakkaasti. Anna tekeytyä hetken aikaa ja annostele sitten pieniin kulhoihin.

Viimeistele annokset granolalla, paahdetulla valkosuklaalla ja pelargonin terälehdillä.

Reseptin tuotteet

Muut reseptivinkit