Ruis-omenapai

Annoslaskuri

Annosmäärä (hlö)
Annoskoko (g)
Reseptin saanto (kg)

Raaka-aineet

2000 g Taikinalevy, muro, ruis ½ GN
900 g Omenatäyte, paistonkestävä 6 kg
900 g Omenakuutio, pakaste

Valmistusohje

  1. Laita 1 kg taikinalevyjä GN 1/1- 40 mm -vuoan pohjalle (yhdestä vuoasta tulee 32 annosta).
  2. Sekoita Ometäyte ja omenakuutiot keskenään.
  3. Kaada täyte (1,8 kg/vka.) pohjan päälle ja laita 1 kg/vka taikinalevyjä täytteen päälle.
  4. Paista 175°C noin 40 minuuttia.
  5. Tarjoa vaniljajäätelön, vaniljakastikkeen tai Pauligin makusiirapilla maustetun kermavaahdon kanssa.
Reseptin tuotteet

Muut reseptivinkit

Jaa sivun sisältö: