Rukiiset silakkamurekepihvit, jogurtti-tillikastike ja juuresmuusi
- L
Laktoositon ,
Annoslaskuri
Annosmäärä (hlö) | |
Annoskoko (g) | |
Reseptin saanto (kg) |
Ainekset
- 6000 g Rukiinen silakkamurekepihvi 40 g esikypsennetty pakaste 4 kg
- 2000 g Jogurtti & tilli salaatti- ja dippikastike 82330 UUTUUS 3.5.2021
Juuresmuusi
- 1500 g porkkana, kuorittu
- 1500 g palsternakka, kuorittu
- 5000 g jauhoinen peruna, kuorittu
- 500 g laktoositon voi / margariini
- 175 rkl laktoositon maito
- 60 g suola
Valmistusohje
Pilko porkkana ja palsternakka melko pieniksi paloiksi. Laita juurekset ja perunat reikäpakkiin ja keitä kypsiksi höyryssä. Siirrä yleiskoneeseen ja soseuta. Lisää joukkoon voi sekä kuumennettu maito ja vatkaa tasaiseksi. Mausta lopuksi suolalla.
Levitä jäiset silakkamurekepihvit voideltuihin 1/1-65 gn-vuokiin. Kuumenna 250 °C kiertoilmauunissa noin 13 minuuttia tai kunnes sisälämpötila nousee vähintään 75 asteeseen.
Tarjoa lisäksi jogurtti-tillikastiketta ja viimeistele halutessasi tillillä ja sitruunalohkoilla ennen esille laittoa.