Russian-kastike

Annoslaskuri

Annosmäärä (hlö)
Annoskoko (g)
Reseptin saanto (kg)

Raaka-aineet

150 g Sipuli
50 g Tomaattipyree
1,4 rkl Öljy, rypsi
2 g Pippuri, musta, rouhittu
5 g Sokeri, hieno
10 g Valkosipuli
14 rkl Vesi
40 g Kasvisfondi 2 L
200 g Kerma, vispi 38% vähälaktoosinen
650 g Velouté 2 kg
150 g Maustekurkku
100 g Kapris, iso, varrellinen
300 g Tomaatti

Ruokavalio

Gluteeniton, Vähälaktoosinen

Valmistusohje

  1. Kuori ja paloittele sipuli isoiksi paloiksi. Freesaa tomaattipyree öljyssä ja lisää muut aineet sekaan.
  2. Lisää kastikkeeseen vesi, Fondi, kerma ja Veloutée ja anna sen kiehahtaa. Lohko kurkut isoiksi ja lisää ne kapriksien kanssa kastikkeeseen.
  3. Kuori tomaatit ja poista siemenet. Lohko tomaatit isoiksi paloiksi ja lisää kastikkeeseen.
  4. Voit tarjota kastikkeen erikseen tai kuumentaa esim. Uunipaahdetut fileet kastikkeessa uunissa.
Reseptin tuotteet

Muut reseptivinkit

Jaa sivun sisältö: