Saariston kurkkucoleslaw
Kokeile salaattipöydässä ennakkoluulottomasti erilaisia makuyhdistelmiä ja viimeistele salaatti esimerkiksi rapeilla leipäkuutioilla, pähkinöillä tai muilla rouskuvilla elementeillä.
- KM
- L
- LO
Kananmunaton , Laktoositon , Kasvis (lakto-ovo) ,
Annoslaskuri
Annosmäärä (hlö) | |
Annoskoko (g) | |
Reseptin saanto (kg) |
Ainekset
- 2000 g Kurkkuinen salaatti 2 kg
- 300 g herne, pakaste
- 10 g tuore tilli, hienonnettuna
- 200 g tumma saaristolaisleipä, kuutioina
Valmistusohje
Höyrytä ja jäähdytä herneet.
Sekoita herneet ja hienonnettu tilli Kurkkuisen salaatin joukkoon.
Kuutioi saaristolaisleipä ja paahda pannulla halutessasi rapeaksi.
Viimeistele salaatin pinta leipäkuutioilla.