Saarioinen Oy

Saariston kurkkucoleslaw

Kokeile salaattipöydässä ennakkoluulottomasti erilaisia makuyhdistelmiä ja viimeistele salaatti esimerkiksi rapeilla leipäkuutioilla, pähkinöillä tai muilla rouskuvilla elementeillä.

  • KM
  • L
  • LO

Annoslaskuri

Annosmäärä (hlö)
Annoskoko (g)
Reseptin saanto (kg)

Ainekset

  • 2000 g Kurkkuinen salaatti 2 kg
  • 300 g herne, pakaste
  • 10 g tuore tilli, hienonnettuna
  • 200 g tumma saaristolaisleipä, kuutioina

Valmistusohje

Höyrytä ja jäähdytä herneet.

Sekoita herneet ja hienonnettu tilli Kurkkuisen salaatin joukkoon.

Kuutioi saaristolaisleipä ja paahda pannulla halutessasi rapeaksi.

Viimeistele salaatin pinta leipäkuutioilla.

Reseptin tuotteet

Muut reseptivinkit