Saksalainen tumma makkarakeitto

Annoslaskuri

Annosmäärä (hlö)
Annoskoko (g)
Reseptin saanto (kg)

Raaka-aineet

3,5 rkl Öljy, rypsi
1500 g Selleri, juuri, kuorittu
1000 g Sipuli
300 g Tomaattipyree
1050 rkl Vesi
500 g Tumma lihafondi 2 L
10 g Pippuri, mauste kokonainen
5 g Kumina
5 g Timjami, tuore
1 g Laakerinlehti
2500 g Peruna
5000 g Lenkkimakkaraviipale, kuoreton n. 10 mm 5 kg
35 rkl Kotikalja, uute

Valmistusohje

  1. Freesaa kuutioitu selleri, hienonnettu sipuli ja tomaattipyree padan pohjalla tilkassa öljyä. Lisää vesi, mallasuute ja Tumma lihafondi sekä mausteet. Kiehauta ja lisää perunakuutiot. Keitä 10 min. Lisää Lenkkimakkaraviipaleet ja kuumenna kiehuvaksi. Tarkista maku ja perunoiden kypsyys. Tarjoa.
Reseptin tuotteet

Muut reseptivinkit

Jaa sivun sisältö: