Saarioinen Oy

Savukirjolohi-perunasalaatti

Savulohi-perunasalaatti on takuuvarma suosikki juhlien salaattipöydän kruununa. Salaatin ainekset voi tarjoilla näyttävästi omissa astioissaan tai sekoitettuna.

  • G
  • L

Annoslaskuri

Annosmäärä (hlö)
Annoskoko (g)
Reseptin saanto (kg)

Ainekset

  • 2000 g Maalaisperunasalaatti 2 kg
  • 800 g lämminsavukirjolohi
  • 300 g suolakurkku, kuutioituna
  • 100 g purjosipuli, renkaina
  • 20 g tilli
  • sitruuna, lohkoina

Valmistusohje

Leikkaa savukirjolohi haluamasi kokoisiksi paloiksi. Yhdistä perunasalaatti, savukirjolohi ja suolakurkkukuutiot. Viimeistele salaatti purjosipulilla, sitruunan lohkoilla ja tillillä.

Reseptin tuotteet

Muut reseptivinkit