Saarioinen Oy

Savupaprikalla maustettu kalkkuna-pastavuoka

  • KM
  • L

Annoslaskuri

Annosmäärä (hlö)
Annoskoko (g)
Reseptin saanto (kg)

Ainekset

  • 3200 g lasagnette kuviopasta
  • 3600 g paprikasuikale
  • 800 g purjosipuliviipale
  • 6650 g Uunipaahdettu kalkkunalastu kypsä pakaste 4 kg
  • 945 rkl vaalea peruskastike
  • 35 rkl sitruunamehu
  • 120 g savupaprikajauhe
  • 7 g cayennepippuri
  • 500 g laktoositon juustoraaste
  • 50 g persilja hienonnettuna

Valmistusohje

Mittaa GN 1/1 65-vuokaan raaka kuviopasta, paprikasuikaleet, purjoviipaleet ja kalkkunalastut. Sekoita raaka-aineet keskenään.

Sekoita sitruunamehu sekä mausteet kylmään kastikkeeseen. Lisää kastike vuokiin. Ripottele pinnalle juustoraastetta ja kypsennä 170 asteessa yhdistelmäuunissa höyrypaistolla noin 40 minuuttia.

Viimeistele persiljalla juuri ennen tarjoilua.

 

Raaka-aineita /  gn-vuoka

0,640 kg           lasagnette

0,720 kg           paprikasuikale

0,160 kg           purjosipulisuikale

1,330 kg           Uunipaahdettu kalkkunalastu

2,800 l              kastike

0,100 kg           juustoraaste

Reseptin tuotteet

Muut reseptivinkit