Sitruunainen siika

Annoslaskuri

Annosmäärä (hlö)
Annoskoko (g)
Reseptin saanto (kg)

Raaka-aineet

15000 g Siikafile pakaste
100 g Suola
210 rkl Vesi
200 g Kalafondi 2 L
400 g Sitruunamehu 5 L
28 rkl Valkoviini, kuiva
5 g Pippuri, valko jauhettu

Valmistusohje

  1. Pura Siikafileet pakkauksestaan GN-vuokiin kylmiöön sulamaan edellisenä päivänä.
  2. Liemi Taita sulanut Siikafilee keskeltä siten että nahkapuoli jää päälle. Lado taitetut fileet 1/1 65 mm GN-vuokiin pysty suunnassa limittäin. N.30 filettä / GN-vuoka. Lisää suola fileiden pintaan.
  3. Kypsennä höyryllä 100 asteessa n.10 min.
  4. Valmista liemi sekoittamalla kaikki ainekset kattilassa keskenään. Kuumenna ja kaada vuokiin fileiden päälle 1 kg lientä / GN-vuoka.
Reseptin tuotteet

Muut reseptivinkit

Jaa sivun sisältö: