Suklaa-mallaskakkua ja sitruksia

Tämä herkullinen kakku syntyy ilman kananmunia, koska mämmi sitoo ja mehevöittää taikinan. Lisäksi kakku maistuu vastustamattoman hyvältä.

  • KM
  • L
  • LO

Valmistusohje

Voitele 1/1-65 gn-vuoka ja aseta pohjalle leivinpaperi ja esilämmitä uuni 180 asteeseen.

Sulata suklaa ja voi vesihauteessa. Vatkaa mämmi ja sokeri vaahdoksi. Lisää suklaa-voisula mämmivaahdon joukkoon ja sekoita tasaiseksi. Lisää kuivat aineet seokseen.

Levitä taikina vuokaan ja paista 12-15 minuuttia. Jäähdytä liinan alla ja leikkaa annospaloiksi. 1/1 gn-vuoasta tulee 32 palaa.

Tarjoa viipaloitujen sitrusten kuten appelsiinin tai kumkvatin sekä kermavaahdon kera.