Saarioinen Oy

Tandoorikanaa ja jalapeno-kesäkurpitsarelissiä

Upea tandoorimaustettu ja uunipaahdettu broilerin fileeviipale maistuu varmasti ja on aina yhtä mehukas. Toimii yhtä hyvin kylmänä tai lämpimänä.

  • G
  • KM
  • L
  • M

Annoslaskuri

Annosmäärä (hlö)
Annoskoko (g)
Reseptin saanto (kg)

Ainekset

Pikkelöidyt sinapinsiemenet

  • 60 g sinapinsiemen
  • 1,4 rkl väkiviinaetikka
  • 40 g sokeri
  • 4,2 rkl vesi

Jalapeno-kesäkurpitsarelissi

  • 10 g valkosipuli
  • 15 g vihreä jalapeno
  • 15 g tuore rakuuna
  • 450 g kesäkurpitsa
  • 150 g porkkana
  • 7 rkl oliiviöljy
  • 5,25 rkl limemehu
  • 8 g suola
  • 90 g pikkelöidyt sinapinsiemenet liemineen

Valmistusohje

Mittaa sinapinsiemenet, etikka, sokeri ja vesi kattilaan. Kiehauta ja jäähdytä.

Hienonna kulhoon valkosipuli, jalapeno, ja rakuuna. Leikkaa kasvikset pieniksi kuutioiksi ja lisää joukkoon. Lisää öljy ja limemehu. Käyttämällä sauvasekoitinta tai tehosekoitinta surauttele pulssitoiminnolla relishiä, kunnes koostumus on sopivan karkea. Lisää sinapinsiemenet liemineen ja mausta suolalla.

Kokoa broilerviipaleet vadille. Lisää relissiä viipaleiden päälle. Pursota jogurttia raitoina ja viimeistele valutetuilla sinapinsiemenillä ja rakuunan oksilla.

Reseptin tuotteet

Muut reseptivinkit