Täytetty lounaspihvi

Annoslaskuri

Annosmäärä (hlö)
Annoskoko (g)
Reseptin saanto (kg)

Raaka-aineet

1500 g Lounaspihvi 150 g kypsentämätön pakaste 4,2 kg
400 g Tomaatti
600 g Juusto, sulate viherpippuri
Suola
200 g Omena
100 g Voi, normaalisuolainen
200 g Sipuli
2000 g Peruna

Valmistusohje

  1. Pihvit: Lado Pihvit uunipellille. Kypsennä lähes kypsiksi.
  2. Laita pihvin päälle viipale viherpippurijuustoa (60 g/pihvi) ja päällimmäiseksi tomaatinviipale (2 kpl/pihvi). Kypsennä loppuun.
  3. Lisäkesose: Keitä kuoritut perunat ja kypsennä omena ja sipuli. Valmista sose. Lisää suolaa maistamisen jälkeen jos siihen on tarvetta.
Reseptin tuotteet

Muut reseptivinkit

Jaa sivun sisältö: