Saarioinen Oy

Teriyaki-lehtikaali-possua ja paistettua nuudelia

  • L
  • M

Annoslaskuri

Annosmäärä (hlö)
Annoskoko (g)
Reseptin saanto (kg)

Ainekset

Valmistusohje

Ryöppää nuudelit kiehuvassa vedessä. Valuta nuudelit siivilässä ja paista nopeasti kuumassa öljyseoksessa. Jäähdytä nuudelit.

Sekoita keskenään inkivääritahna, valkosipulimurska, teriyaki-kastike, sweet chili-kastike, vesi, possulastujen pakkauksen neste sekä punaviinietikka.

Sekoita 1/1-65 gn-vuoassa possulastut, wokkivihannekset sekä suikaloitu kiinankaali. Kypsennä 180°C kiertoilmassa 15 minuuttia. Lisää vuokaan liemi ja nuudelit. Sekoita ja jatka kypsentämistä, kunnes ruoan lämpötila saavuttaa 80°C.

Lisää lopuksi suikaloitu lehtikaali joukkoon ja pyöräytä sekaisin.  

 

Raaka-aineita /  gn-vuoka

1,500 kg           kypsä nuudeli

0,900 l              liemi

3,650 kg           liha-kasvissekoitus

0,350 kg           lehtikaali

Reseptin tuotteet

Muut reseptivinkit