Tex-mex-jauhelihaperunavuoka (Kouluruokakisa2012)

Annoslaskuri

Annosmäärä (hlö)
Annoskoko (g)
Reseptin saanto (kg)

Raaka-aineet

13824 g Perunaviipale, pakaste
4,55 rkl Öljy, rypsi
190 g Tomaattipyree
2160 g Tomaattimurska
518 g Sipulikuutio, pakaste
3456 g Paahdettu naudan jauheliha 8-10 %, karkea 2 kg
130 g Bong Lihaliemiaines
190 g Tacomausteseos
56 g Grillaus- ja yleismauste
4320 g Arla laktoositon kasvirasvasekoite
864 g Arla Keittiö Juustocreme
121 g Tacomausteseos
104 g Grillaus- ja yleismauste
2 g Suola
400 g Nachos

Valmistusohje

  1. Sekoita jauhelihatäytteen raaka-aineet keskenään. Lado perunaviipaleita ja täytettä kerroksittain GN vuokiin.
  2. Sekoita kastikkeen ainekset hyvin sekaisin keskenään ja annostele vuokiin 1,5 l/GN. Paista 130 astetta yhdistelmäpaisto n. 45 minuuttia.
  3. Ripottele tarjolle laitettaessa nachoksia vuokien pintaan n.0,1 kg/GN. Ohjeesta tulee 4 kpl 1/1 65 mm GN-vuokaa.
Reseptin tuotteet

Muut reseptivinkit

Jaa sivun sisältö: