Saarioinen Oy

Tilliliha naudan kupeesta

  • L
  • G

Annoslaskuri

Annosmäärä (hlö)
Annoskoko (g)
Reseptin saanto (kg)

Ainekset

Valmistusohje

  1. Kuullota sipuli ja valkosipuli voissa pannulla timjamin kanssa, kunnes ovat pehmenneet, n. 5 min. Lisää purjo kypsennyksen loppuvaiheessa.
  2. Lisää pannulle kuutioitu naudan kuveliha. (Säästä liemi myöhempää lisäystä varten.) Mausta liha suolalla ja pippurilla sekä sitruunan kuorella. Anna lihan kuumentua ja maustua varovasti sekoittaen muutaman minuutin ajan.
  3. Lisää pannulle kupeen liemi, ruskea kastike ja kerma ja sekoita varovasti. Kiehauta ja keitä n. 5 min. Tarkista maku. Lisää tuoretta tilliä ja tarjoile. Lisäkkeeksi sopivat paahdetut juurekset ja keitetyt perunat.
  4. VINKKI. Mikäli valmistat ruuan esim. sadalle hengelle, valmista kastike erikseen, ja kuumenna purjorenkaat ja kuveliha uunissa, maustettuna suolalla ja pippurilla (kunnes sisälämpö 70 °C). Mausta lopuksi sitruunankuorella, ja kaada päälle kuuma kastike ja tarjoile.

Reseptin tuotteet

Muut reseptivinkit